tiistai 5. marraskuuta 2013

Kiiruspäivä, peruspäivä puhhuh

Hetkittäin on niitä päiviä, että tuntee ajaneensa itensä piippuun. Tämän huomaa yleensä jo illalla nukkumaanmennessä, kun ei meinaa saada unta ja asiat vaan pyörivät mielessä.
Hemputti, aina niin kiirus, että tuntuu ettei kerkeä mitään. Harmistuttaa ensinnäkin, että syksy on jo pitkällä, enkä ole ehtinyt laitella takapihaa talviteloille.. Ruohonleikkuri, kukkaruukut jne lojuvat vielä seinänvierustalla, ja pitäisi saada aikaiseksi ne roudata varastoon. Harmi kyllä koulun/kaupassakäynnin jälkeen on aina jo ihan pimeää, eikä meillä ole ulkovaloa takapihalla.. viikonloppuisin sitä sitten aina keksii kaikkea muuta..

Noh jokatapauksessa, onneksi perjantaina on etäpäivä, ja silloin saatan EHKÄ tehdäkkin asialle jotain, ennenkuinsyntymäpäivävieraat poikkeavat visiitille.

Päätäkin särki melkein koko päivän huonojen yöunien takia.. tai ehkä se johtui vain kaavaopista.. minä ja matematiikka ei sovita yhteen.. ei sitten ollenkaan.. kaikenlisäksi koululla oli avoimien ovien päivät, ja tavanomainen toiseen luokkaan katoamiseni ei oikein toiminut toivotulla tavalla tällä kertaa, sillä olin kuin vastaanottovirkailija pöytäni takana.. ainakin vierailijoiden mielestä, sillä melkein koko päiväni kului siihen, että vastailin vierailevien, ja alasta kiinnostuneiden ihmisten kysymyksiin.

Positiivisiakin asioita mahtui päivään onneksi.
MiMaxin paketti saapui! ja nopeasti kuten yleensäkkin. 
Tilasin tosiaan kynsimuotteja, cleanseria ja make up geelin, sekä kynsitarroja.. tai itseasiassa vesidecalseja, jotka siis ovat tarroja mukavampia siitä, että kuvion ympärille ei jää paksua leveää kirkasta kalvoa, sillä vedessä pohjastaan irti liotettavat kuvat ovat paljon ohuempia.

Make up geeliä en vielä päässyt kokeilemaan, mutta kunhan seuraavan kerran lyhyempikyntinen ystäväni saapuu kynsienlaittoon, pääsen sitä vihdoin kokeilemaan :)

Uusia kuvia oli kyllä pakko kokeilla itselle ;)


Vetoketjut <3
niiden ompelu.. :/


2 kommenttia:

  1. Sulla on kiva ulkoasu :p Verrattuna miun leopardi :D

    VastaaPoista
  2. Thanks.Aikaaha täs meni kyl väsätessä :D

    VastaaPoista